top of page

Kā top VĪNA siers?

Updated: 2024. g. 27. aug.

Gandrīz katrā ekskursijā mums jautā - kā top gardais sarkanvīna siers. Jau agrāk rakstījām, ka siera garšu veido nogatavināšanas process - mikroorganismi jeb pagrabā esošā mikroflora. Savukārt, lai mikro palīgi varētu darīt savu darbu, neipeciešams laiks, ilgs laiks.

Sākums gandrīz visiem sieriem pasaulē ir vienāds: piens-ieraugs-recēšana-sagriešana-maisīšana-formēšana-sālīšana-apkaltēšana-nogatavināšana.


Vīna siers, pirms nonāk pagrabā, vairākas nedēļas pavada sarkanvīna / izspaidu vannās.





 
 
 

Comments


Birznieku iela 8, Birznieki

Ādažu nov., LV-2164

P.-P.: 10:00 - 18:00 
S.-Sv: Slēgts

SIA "SOIRA" 2016.gada 27.jūlijā parakstīja līgumu (Nr. SKV-L-2016/624) ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru (LIAA) par projektu "Starptautiskās konkurētspējas veicināšana". Šo projektu līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds.

© 2023 SOIRA

bottom of page